Over Ons

Steeds welkom!

Ann Huybrighs is erkend lid van het Belgisch Instituut van Vastgoedmakelaars (BIV502016). Luc Van De Wiel ontwikkelt nieuwbouw projecten en renoveert woningen. Samen richtten zij in 2006 Batimmo vastgoed op, een kantoor waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan. Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar met BIV erkenningsnummer 502016 in België, zijn wij onderworpen aan de BIV-plichtenleer http://www.biv.be/plichtenleer. Daarnaast hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via AXA Belgium onder het polisnummer 730.390.160.

Wij heten u steeds van harte welkom voor alle informatie met betrekking tot de koop-verkoop, huur en verhuur, van huizen, appartementen, … in elke prijsklasse.

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 292 50 50 of 0473 45 77 37 of per mail via info@batimmo-vastgoed.be

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16, 1000 Brussel

Onze diensten

house (1)

Kopen

Wij besteden als kantoor ook veel aandacht aan de noden van kandidaat-kopers. Aankoopbegeleiding van bij de eerste interesse tot aan de eigendomsoverdracht en ingenottreding. Voor enkele van onze klanten zijn wij (dan ook) steeds opzoek naar projectgronden, afbraakpanden…

house-key

Verhuren

Het verhuren van een woning of appartement gaat gepaard met een goede dossieropbouw, correcte communicatie en de juiste huurprijs.

house (2)

Nieuwbouw

Een nieuwe thuis of winstgevende investering vinden? Bij zo’n belangrijke beslissing surft u graag door een vastgoedaanbod dat tot de verbeelding spreekt. Dat komt goed uit. Wij prikkelen graag uw zintuigen met onze projecten.

real-estate

Verkopen

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. Batimmo Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw tevredenheid is onze motivatie.

Heb je vragen? Bel ons op 03 292 50 50 of contacteer ons nu!